ABD'deki FETÖ davasına bakan hakime saldırı!

ABD'de FETÖ'cü Kaynak Holding ile ilgili davaya bakan bir hakimin evine silahlı saldırı düzenlendi. Hürriyet Gazetesi New York Temsilcisi Razi Canikligil'in aktardığı bilgilere göre saldırıda hakimin oğlu öldürülürken, avukat eşi ağır yaranladı.

FETÖ'nün finans merkezi Kaynak Holding'in ortaklarından olan Ali Katırcıoğlu'nun sahibi olduğu maden, enerji, elektrik ve yapı alanında faaliyet gösteren şirketlerine mahkeme kararıyla kayyum atanması üzerine örgütün kirli ticari ilişkileri gün yüzüne çıktı.

FETÖ'nün önde gelen isimlerinden ve en önemli finansörlerinden olan, "Kervancı Ali" lakaplı Ali Katırcıoğlu hakkında hazırlanan MASAK raporlarında, Türkiye'den yurt dışına yüklü miktarda para kaçırıldı tespiti yer aldı.

Raporlarda, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yurt dışına kaçan Katırcıoğlu ailesinin, bir günde milyonlarca doları Güney Afrika ve ABD'deki hesaplarına geçirdiği gözler önüne serildi.

KAYNAK HOLDİNG DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

FETÖ'nün finans merkezi Kaynak Holding'e yönelik hukuk mücadelesi de hem yurt içinde, hem yurt dışında açılan davalar ile yürütüldü.

Diğer yandan, Türkiye’nin New Jersey Bölge Mahkemesi’nde açtığı Londra’da devam eden Kaynak Holding davası ile ilgili bugün çok çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Kaynak Holding davası kapsamında ABD’de firari olan, örgütün yayınevi Timaş'ın eski yönetim kurulu başkanı FETÖ'cü Hamit Çiçek’in sorgulanmasına ilişkin davaya bakan Hakim Esther Salas'ın evi silahlı bir saldırganın hedefi oldu.

Hakimin evine giren silahlı saldırgan Salas’ın oğlunu öldürürken, avukat eşini ağır yaraladı.

ABD'deki FETÖ davasına bakan hakime saldırı!

Hürriyet Gazetesi New York Temsilcisi Razi Canikligil olayla ilgili, "Epstein davasına da atanan Hakim Salas, saldırıdan kurtulurken, saldırganın kayıplara karıştı. Saldırıyı kimin ve neden gerçekleştirdiği henüz belirsizliğini korurken, Salas, geçtiğimiz cuma günü Türkiye’nin açtığı davaya ret kararı vermişti." bilgisini paylaştı.

 

ABD'deki FETÖ davasına bakan hakime saldırı! ile ilgili etiketler ABD FETÖ Saldırı Kaynak Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.