ABD'de yolcu uçağı bomba tehdidi nedeniyle acil iniş yaptı

ABD'nin New Jersey eyaletinden California'ya seyahat eden bir yolcu uçağı, tuvaletinde bulunan bir tehdit notu nedeniyle acil bir şekilde Chicago'ya iniş yaptı.

ABD medyasına göre, Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'ndan Los Angeles'a gitmek üzere havalanan United Airlines'a ait uçakta bomba korkusu yaşandı. İlk bilgilere göre, uçağın tuvaletinde "uçağın patlayacağı" şeklinde bir not bulunduğu bildirildi. Bunun üzerine, uçakta bulunan 202 yolcu ile birlikte uçak acil iniş yapmak üzere Chicago'nun O'Hare Havalimanı'na yönlendirildi.

Güvenlik güçleri, uçaktaki yolcuları tahliye ederek, polis köpekleri eşliğinde uçakta detaylı bir arama gerçekleştirdi. Ancak yapılan aramada herhangi bir tehdit unsuru bulunamadı. FBI Chicago Ofisi daha sonra yaptığı açıklamada, "Şu anda kamu güvenliğine veya tesise yönelik yakın bir tehdit olmadığına dair herhangi bir gösterge bulunmamaktadır." bilgisini paylaştı.

Bomba tehdidi asılsız çıkınca, uçak tekrar Chicago'dan ayrılarak Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na doğru seyahatine devam etti.

ABD'de yolcu uçağı bomba tehdidi nedeniyle acil iniş yaptı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.