ABD’de üç eyalette daha oy verme işlemi sona erdi

Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden'ın yarıştığı, ülkenin son dönemdeki "en kritik" seçimi olarak nitelendirilen başkanlık seçimi için tüm gözler ABD'de. ABD’nin Georgia, Güney Karolina ve New Hampshire eyaletlerinde oy verme işlemi sona erdi.

ABD halkı, 46’ıncı başkanını seçiyor. ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın yarıştığı tarihi seçimde Georgia, Güney Karolina ve New Hampshire eyaletlerinde oy verme işlemi sonuçlandı. ABD medyası, bu eyaletlerden ilk sonuçların gelmesinin beklendiğini duyurdu.

2016 SEÇİMLERİNDE GEORGIA VE GÜNEY KAROLİNA’DA TRUMP KAZANMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump ile Hillary Clinton arasında 2016 yılında yapılan seçimde Georgia ve Güney Karolina eyaletlerini Trump, New Hampshire eyaletinde ise Hillary Clinton kazanmıştı. Trump, Georgia’da yüzde 50,4, Güney Karolina’da ise yüzde 54,9 oy almıştı. Clinton ise New Hampshire’da yüzde 46,8 ile Trump’ın önünde eyalette birinci gelmişti.

ABD’de üç eyalette daha oy verme işlemi sona erdi ile ilgili etiketler Donald Trump abd seçimi biden
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.