ABD'de Türk genci dehşeti! İkinci kez evlenen annesi ve kız kardeşini...

ABD'de yaşayan 29 yaşındaki Burak Hezar, 2 yıl önce babasından boşanıp başka bir kişiyle evlenen akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve 17 yaşındaki kız kardeşi Burcu Hezar'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetleri işledikten sonra ise San Fransisco'da yaşayan babasının yanına kaçmaya çalışırken yakalandı.

ABD'nin Dallas eyaletinde 29 yaşındaki Burak Hezar, Boğaziçi Üniversitesi mezunu akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve 17 yaşındaki kız kardeşi Burcu Hezar'ı bıçaklayarak katletti.

Vahşi cinayetleri işleyen Hezar, olayın ardından San Fransisco'da yaşayan babası Dr. Rahmi Hezar'ın yanına kaçmaya çalışırken Dallas Havalimanı'nda yakalanıp gözaltına alındı.

ÜVEY BABA KAVGAYI DUYUP POLİSİ ARAMIŞ

Polisin verdiği bilgiye göre, üvey baba Ufuk İnce eve geldiğinde Burak ile anne ve kardeşin kavga ettiklerini görünce polise haber verdi. Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre bu sırada anne ve kız kardeşini bıçaklayarak evden kaçan Burak, Dallas-Fort Worth Uluslararası Havalimanı’nda otomobil kiralarken yakalandı.

ABD'de Türk genci dehşeti! İkinci kez evlenen annesi ve kız kardeşini...

CANİ EVLADIN KEFALET BEDELİ 2 MİLYON DOLAR

Üzerinden uçak bileti de çıkan gencin, son anda uçağa binmek yerine araba kiralamaya karar verdiği anlaşıldı. Tutuklanan Burak’ın kefalet bedeli 2 milyon dolar olarak açıklandı.

"ANNESİ HER ŞEYİNİ ÇOCUKLAR İÇİN YAPARDI"

Ailenin komşuları, anne Işıl’ın çok şefkatli olduğunu, evde hiç bağrışma olmadığını, çocuklarına iyi baktığını ve her şeyi çocukları için yaptığını söylediler. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Ayşe Işıl Borat, 2 yıl önce yeniden dünya evine girmişti.

ABD'de Türk genci dehşeti! İkinci kez evlenen annesi ve kız kardeşini... ile ilgili etiketler ABD Anne cinayet burak hezar kız kardeş bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.