ABD'de sokaklar uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nde artan uyuşturucu kullanımı korkunç görüntülere neden oluyor. Sokakları mesken edinen bağımlılar, zombi filmlerini aratmıyor. İşte Amerika sokaklarında çekilen o görüntüler...

ABD'de, uyuşturucu bağımlılığı günden güne artıyor.

ABD'de sokaklar uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu

Daha önce eroin, esrar, kokain gibi maddelerle mücadele eden ABD'li ekiplerin başı bu sefer de fentanil ve metamfetamin ile dertte. Öyle ki fentanil ve metamfetamin bağımlılığı var olan sorunu iyice artırdı.

AMERİKA SOKAKLARI ZOMBİ FİLMLERİ GİBİ

Adı geçen uyuşturucu maddeleri kullananlar sokaklarda adeta zombi gibi dolaşıyor. Son olarak ABD’de sokaklarındaki bağımlılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Adı geçen uyuşturucu maddeleri kullananlar sokaklarda adeta zombi gibi dolaşıyor. Son olarak ABD’de sokaklarındaki bağımlılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Devletten yoksun bir sistemin yarattığı boşlukla oradan oraya savrulan bağımlılar, sokaklarda yatıp kalkıyor.

MADDE KULLANIMINDAN VEFAT SAYISI YILLIK 300 BİNE ÇIKIYOR

Aşırı doz sebebiyle sokaklarda ölümler yaşanırken yıllık toplam vefat sayısının 300 bini bulduğu belirtiliyor. New York, Philadelphia ve Kaliforniya eyaletlerinin ara sokakları bağımlıların merkezi haline gelirken, yetkililerin herhangi bir adım atmayışı bu bölgelerde yaşayan insanları korkutuyor. Aşırı doz sebebiyle sokaklarda ölümler yaşanırken yıllık toplam vefat sayısının 300 bini bulduğu belirtiliyor.

New York, Philadelphia ve Kaliforniya eyaletlerinin ara sokakları bağımlıların merkezi haline gelirken, yetkililerin herhangi bir adım atmayışı bu bölgelerde yaşayan insanları korkutuyor.

ABD'de sokaklar uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.