ABD'de silahlı saldırı: Ters kelepçeli bir kişi ekip otosuna bindirildi

ABD'nin Güney Carolina eyaletinin başkenti Columbia'da bulunan Columbiana isimli bir alışveriş merkezinde otomatik silah veya silahlarla saldırı yaşandı. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre yaşanan silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. Korku dolu anların yaşandığı alışveriş merkezi, ilk yardım ekipleri intikal ederken ve polis ayrıntıları belirlemeye çalışırken tahliye edilmeye devam ediliyor. Bir kişinin ise ters kelepçe yapılarak ekip otosuna bindirildiği görüldü.

Yaşanan bir son dakika gelişmesine göre, ABD'nin Güney Carolina eyaletinin başkenti Columbia'ya 16 km uzaklıkta bulunan bulunan Columbiana isimli bir  alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

EN DOLU SAATTE YAŞANDI

Alışveriş merkezinin tüm hafta en dolu olduğu saatlerde, Cumartesi öğleden sonra düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ TAHLİYE EDİLİYOR

Alışveriş merkezi hala boşaltılmaya devam ediliyor. İlk yardım ekipleri bölgeye geldi. Kolluk kuvvetleri ise henüz olayın üzerinden fazla zaman geçmemişken olabildiğince çok ayrıntı toplamaya çalışıyor.

COLUMBİA POLİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Açıklamada, 'Olay sırasında insanların yaralandıklarını doğruluyoruz. Şu anda tıbbi yardım görüyorlar. Yaraların büyüklüğü ise şu anda bilinmiyor. Polis memurları alışveriş merkezini tahliye ediyor ve insanları güvenli yerlere götürüyor.' ifadelerine yer verildi.

POLİS BİR ŞAHSI TERS KELEPÇEYLE EKİP OTOSUNA BİNDİRİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Dakikalar önce gelen en son bilgilere göre, alışveriş merkezinin otoparkındaki polis aracına ters kelepçeli bir şahsın bindirildiği görüntülendi.

ABD'de silahlı saldırı: Ters kelepçeli bir kişi ekip otosuna bindirildi

'OTOMATİK TÜFEK İLE SALDIRI YAPILDI' 

Olay sırasında alışveriş merkezinde bulunan genç bir kadın, MSNBC'de canlı yayına katılarak neler gördüğünü aktardı. Genç kadın, alışveriş merkezinin yemek katında arkadaşıyla otururken birden 'ard arda seri halinde hızlı silah atışları' duyduğunu ve bunun otomatik bir tüfek olduğunu aktardı. 

Detaylar geliyor...

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

ABD'de silahlı saldırı: Ters kelepçeli bir kişi ekip otosuna bindirildi ile ilgili etiketler ABD Saldırı alışveriş merkezi columbia columbiana Güney Carolina
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.