ABD'de silahlı saldırı: Can kaybı ve yaralılar var

ABD'nin California eyaletindeki Sacramento şehir merkezinde bugün sabahın erken saatlerinde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda 6 kişi hayatını kaybederken 15 kişi yaralandı.

ABD, silahlı saldırı şokuyla güne başladı. Sacramento'nun Downtown bölgesinde gerçekleşen olayda çok sayıda silah sesinin duyulduğu belirtildi. Saldırı sonucu ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

PANİK ANLARI KAMERADA

Şehir merkezinde gerçekleşen saldırı sırasında çekilen videolar sosyal medyada paylaşıldı. Paylaşılan görüntülerde, insanların silah sesleri arasında sokaklarda kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Yerel basının haberine göre, saldırganın bir araçtan otomotik silahla El Santo Restaurant & Ultralounge dışında bekleyen kalabalığa ateş açtığını bildirildi.

Sacramento Polis Departmanı, altı kişinin öldüğünü, 15 kişinin de yaralandığını duyurdu. Polis, insanları bölgeden uzaklaşması konusunda uyardı.

ABD'de silahlı saldırı: Can kaybı ve yaralılar var ile ilgili etiketler ABD silahlı saldırı Sacramento
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.