ABD'de polis kurşunu, göstericinin kolunu kopardı!

ABD'nin Wisconsin eyaletinde polisin arkadan vurarak ağır yaraladığı ve felç kalan siyahi Jacob Blake için sokağa dökülen göstericilere ateş açıldı. Polis ekipleri tarafından açıldığı iddia edilen ateşte bir protestocunun kolunun üst kısmının büyük bir bölümü koptu.

Polisin Blake'i arkadan vurması sonrası Wisconsin eyaletinin Kenosha kentinde başlayan polis şiddeti karşıtı protestolar, sokağa çıkma yasağına rağmen gece boyunca devam etti.

Gün boyu devam eden protestolar, saat 20.00'den itibaren uygulanacağı açıklanan sokağa çıkma yasağına rağmen sürdü.

Polisin göz yaşartıcı gaz bombası attığı göstericiler kentin sokaklarına yayılarak gece boyunca yüzlerce arabanın camlarını kırarak bazı binaları ateşe verdi.

POLİS ATEŞİ KOLUNU KOPARDI

Öde yandan gösteriler sırasında polisler tarafından açılan ateş nedeniyle bir göstericinin kolunun üst kısmının koptuğu iddia edildi. 

Görüntüler sosyal medyada infiale yol açarken binlerce kez paylaşıldı.

ABD'de polis kurşunu, göstericinin kolunu kopardı!

ABD'de polis kurşunu, göstericinin kolunu kopardı! ile ilgili etiketler ABD polis Yaralama wisconsin gösteri kol jacob blake

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.