ABD'de havadayken camı patlayan uçak acil iniş yaptı! İşte o anlar...

ABD'de yaşanan olayda Alaska Havayolları uçağının sol tarafında yer alan camı havada patladıktan sonra acil iniş yapmak zorunda kaldı. Aniden basınçsız kalan uçaktan telefonlar da dahil olmak üzere birçok eşya dışarıya uçtu. Yolcularda ise herhangi bir sağlık problemi yaşanmadı.

Alaska Havayolları'na ait bir yolcu uçağı Cuma gecesi, uçağın yan tarafındaki büyük bir panelin uçuş sırasında patlamasının ardından Portland Uluslararası Havalimanı'na ( PDX ) acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Uçakta bulunan bir yolcu, uçağın yan tarafındaki bir panelin patlayarak pencerelerden birini de beraberinde götürdüğünü ve bunun kabindeki basıncın hızla azalmasına neden olduğunu anlattı.

Olay sırasında uçakta bulunan Elizabeth isimli yolcu da TikTok'ta paylaştığı video ile yaşananları gözler önüne serdi. Olay sırasında yolcuların sakin olması dikkat çekti.

Elizabeth, "Güçlü bir patlama sesi duyana kadar her şey yolunda gidiyordu" dedi ve ekledi:

"Yukarı bakıyorum, hava maskeleri açılmış, sol tarafıma bakıyorum ve sol tarafta, pencerenin olduğu yerde kocaman, geniş bir delik var."

ABD'de havadayken camı patlayan uçak acil iniş yaptı! İşte o anlar... ile ilgili etiketler uçak ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.