ABD'de gökyüzünde görülen cisim panik yarattı!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Philadelphia eyaletinde, gökyüzünde görülen cisim panik yarattı. Cismin UFO mu yıldız mı olduğu tartışılırken gerçek ortaya çıktı.

Gökyüzünde ışık saçarak ilerleyen cisim panik yarartı. Ne olduğu tam anlaşılamayan cisim için kimi UFO kimileri göktaşı ve kuyruklu yıldız olduğunu düşündü. Cismin gerçekte ne olduğu araştırılınca ortaya çıktı.

ABD'de gökyüzünde görülen cisim panik yarattı!

UFO zannettiler, roket çıktı

Philadelphia eyaletinde gökyüzünde görülen cisim, Falcon 9 isimli bir roketti. Roket, 52 Starlink uydusunu yörüngeye taşıdı.

Uzmanlar gökyüzünde paniğe neden olan Falcon 9 roketin yeryüzüne yakın uçuş yaparak yörünge dışına çıkıp geri döndüğünü açıkladı. Bu sebeple, ABD'nin Florida eyaletinden fırlatılan roket, Philadelphia eyaletinde çıplak gözle görülebildi.

52 Starlink uydusu, Elon Musk'ın Space X firmasına ait uydulardan yalnızca birisi. Ayrıca Starlink projesi kapsamında, uydu internet erişimi sağlamak için binlerce uydu yörünge dışına yerleştirilecek

ABD'de gökyüzünde görülen cisim panik yarattı! ile ilgili etiketler ABD falcon 9 starlink uydu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.