ABD'de gerçekleşen uçak kazasından tek kurtulan bir kız çocuğu oldu!

Michigan eyaletinin kıyılarının yakınlarındaki sakin bir adaya düşen uçak, 4 kişi ve iki köpeği öldürürken, 11 yaşındaki bir kız çocuğu hayatta kalan tek kişi oldu.

ABD'de dramatik bir uçak kazası gerçekleşti. Emlakçı olan Kate Leese ve Adam Kendall, köpekleriyle birlikte Beaver Adası'ndaki bir çiftlik evini yeniliyorlardı. Bir kişi ise bölgede kamp yapıyordu. Hepsinin hayatı bir anda son buldu. Tek kurtulan ise 11 yaşındaki bir kız çocuğu oldu. 

SAĞ KALAN ÇOCUK

Michigan Eyaletinin kıyılarına yakın bir adada gerçeleşen bir uçak kazasında dört yolcu öldü; uçaktaki bir çocuk ise hayatta kalan tek kişi oldu.

Uçak, aynı eyaletteki Charlevoix'ten havalandı ve Cumartesi günü saat 13.30 sıralarında Beaver Adası'na düştüğünde Welke Havalimanı'na doğru seyir halindeydi. 

KÖPEKLERİ DE YAŞAMLARINI YİTİRDİ

Yolcuların kimlikleri ilk anda açıklanmamış ve kazaya neyin sebep olduğu da henüz net bir şekilde tespit edilmemişti. 

Bugün ise yolcuların emlakçılıkla uğraşan Mike Perdue ve bölgede yaşayan Kate Leese ve Adam Kendall olduğu belirlendi. 

Ayrıca, Leese ve Kendall'ın köpekleri Frank ve Baker'ın da uçağın düşmesiyle yaşamını yitirdiği belirlendi. 

O SIRADA BÖLGEDE OLAN BİR SAHİL GÜVENLİK HELİKOPTERİ MÜDAHALE ETTİ

Tatbikat yapan bir Sahil Güvenlik helikopteri olay yerine müdahale etti. Mürettebatın, kaza yerine müdahale eden enkazı ve sağlık ekiplerini görebildiği bildirildi.

Perdue'nin 11 yaşındaki kızı, Sahil Güvenlik'in onu kurtarmasının ardından Petoskey'deki McClaren Northern Michigan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yetkililerin kimliğini açıklayamadığı diğer bir yolcu da aynı hastaneye kaldırıldı fakat daha sonra hayatını kaybetti..

Kazanın tek kurtulanı olan 11 yaşındaki kızın sağlık durumu ise şu anda bilinmiyor.

Federal Havacılık Dairesi, çift motorlu uçağın düşmesine neyin sebep olduğuna dair bir soruşturmada Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kuruluna yardımcı olacağını söyledi.

 

ABD'de gerçekleşen uçak kazasından tek kurtulan bir kız çocuğu oldu! ile ilgili etiketler uçak michigan kazası kız çocuğu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.