ABD'de bilanço ağırlaşıyor: Sellerde en az 45 kişi hayatını kaybetti

ABD'nin kuzeydoğusunda etkisini gösteren Ida Kasırgası'nın neden olduğu şiddetli yağış ve sel sonucu en az 45 kişi hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler, can kaybının artmasından endişe ediyor.

Ülkenin güneyinde Louisiana eyaletinden sonra kuzeydoğu yakasında da etkili olan İda Kasırgası, New York, New Jersey, Pennsylvania ve Maryland eyaletlerinde şiddetli yağışa neden oldu.

45 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

New Jersey eyaletindeki Bound Brook bölgesinde sokaklar sular altında kaldı. Ida Kasırgası'nın neden olduğu şiddetli yağış ve sel sonucu en az 45 kişinin öldüğü bildirildi.

ABD'de bilanço ağırlaşıyor: Sellerde en az 45 kişi hayatını kaybetti

ÇOK SAYIDA KİŞİ MAHSUR KALMIŞTI

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio'nun dün acil durum ilan ettiği kentte, metro istasyonlarını su basmış, çok sayıda kişi istasyonlarda mahsur kalmıştı. New Jersey'nin güneyinde oluşan, hortum evlerin çatılarında hasara neden olmuş, Pennsylvania eyaletinin Philadelphia kentinde bir otoyol sular altında kalmıştı. New Jersey'de ise Newark Havalimanı'nı şiddetli yağış nedeniyle su basmış ve çok sayıda uçuş iptal edilmişti. New York, New Jersey ve Pennsylvania eyaletlerinde 200 binden fazla kişi elektrik kesintilerinden etkilenmişti.

ABD'de bilanço ağırlaşıyor: Sellerde en az 45 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler ABD Sel (Doğa olayı) İda Kasırgası şiddetli yağış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.