ABD'de 3 anadal yaptı, yarışmada ilk soruda elendi

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Robert Koleji mezunu olan ve ABD'de 3 anadal yapan Merve Kahraman ilk soruda elendi. 'Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir?' sorusuna yanlış yanıt veren genç kız sosyal medyayı salladı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni sezonu ile ekranlara geldi. Kenan İmirazlıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen yarışmada sosyal medyada çok konuşulan bir olay yaşandı.

Yarışmaya katılan Merve Kahraman isimli genç kızın eğitimi ekran başındakiler gibi Kenan İmirazlıoğlu'nu da şaşırttı. Rober Koleji'nden mezun olan ve eğitimine ABD'de devam ederek 3 anadal yapan genç kızın yarışmada ne kadar ilerleyeceği merak konusu oldu.

Ancak Kahraman beklentilerin aksine ilk soruda elendi. Kahraman 'Caz yapmak hangi anlama gelen bir deyimdir?' sorusuna yanlış yanıt verdi.

Yarışmacının ilk soruda elenmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

ABD'de 3 anadal yaptı, yarışmada ilk soruda elendi ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster soru Merve Kahraman ilk soruda elendi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.