ABD'de 12 cm krizi! First Lady afet bölgesine böyle gidince...

ABD Başkanı Donald Trump, eşi Melania Trump'ın, Harvey kasırgasının vurduğu felaket bölgesi Houston'a 12 cm topuğu olan stilettolarla gitmesi sonrası yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Sosyal medya ve basının bu eleştirilerini Beyaz Saray yanıtsız bırakmadı.

Bir Twitter kullanıcısı "Melania buradan bakınca 'Sel felaketini izleyen Barbie'yi andırıyor" diye yazarken ABD'li yapımcı Brad Wollack "Yardım geliyor Teksas! Merak etme, Melania'nın fırtınaya karşı özel stilettoları var!" ifadelerini kullandı.

stiletto2

Jessica Kirson adlı komedyen ise "Bu harika bir fikir @FLOTUS. Enkazı bu ayakkabılarının topuğuyla kaldırabilirsin” diye yazdı.

stiletto3

Michael Ian Black adlı bir başka komedyen ise "Bu işin uzmanı değilim, ama felaket bölgesinde giymek için en uygun ayakkabılar stilettolar mı?" eleştirisi yöneltti.

stiletto4

Daily Beast sitesinde yer alan bir makalede de şu ifadeler yer aldı: “Doğrusunu söylemek gerekirse, bunlar çok iyi ayakkabılar. Ama yüksek topuklu stilettolar gerçekten de, felaket bölgesine giderken giymek için en uygun ayakkabı mı?"

Bu eleştiriler üzerine Beyaz Saray'dan CNN kanalına bir basın açıklaması gönderildi. Açıklamada basın ortada ‘aktif ve süren bir doğal afet varken ayakkabıları dert etmekle’ eleştirildi.

ABD'de 12 cm krizi! First Lady afet bölgesine böyle gidince... ile ilgili etiketler ABD Melania Trump Trump harvey kasırgası stiletto topuklu ayakkabı topuk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.