ABD yağmacılara teslim!

ABD'nin Chicago kentinde geniş çaplı yağma olayları meydana geliyor. Arabalarla mağazaların camlarını kıran, dev AVM'leri işgal eden yağmacılar yer yer polislede çatışmaktan çekinmiyor. 13 polisin yaralandığı, 100 kişinin gözaltına alındığı olaylar durmazken, polise ateş açıldığı bilgisi de gelen haberler arasında. Kentte yağmalamaların yaygınlaşması üzerine metro ve otobüs seferleri de durduruldu.

ABD'nin Chicago kentinde tam anlamıyla kaos hakim. Kentin hemen her noktasında yağmalama olayları yaşanıyor. Mağazaları, AVM'leri yağmalayan, işyerlerine ve araçlara zarar veren yüzlerce kişiyi polisin müdahalesi de durduramadı.

Chicago Polisi Sözcüsü Tom Ahem, Twitter'dan yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde Michigan Caddesi'nde bir grubun mağazaları yağmaladığını ve iş yerlerine zarar verdiğini söyledi.

Gruptan bazı kişilerin polise ateş açması üzerine karşılık verildiğini, olaylarda 13 polis memurunun yaralandığını duyurdu. 

Olaylara karışan 100'den fazla kişinin gözaltına alındığı bildirilirken, kent merkezinde metro ve otobüs seferleri de durduruldu.

Chicago Belediye Başkanı Lori Lightfood da yaptığı açıklamada yağmalama ve şiddet olayları için, "Bu olanlar kentimiz için bir utanç." dedi. 

 

ABD yağmacılara teslim! ile ilgili etiketler ABD polis Şiddet chicago yağma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.