ABD ve Irak kimsenin ölmediği konusunda ısrarcı!

ABD ve Iraklı yetkililer, İran'ın ABD askerlerine ev sahipliği yapan askeri üslere yönelik füze saldırılarında kimsenin öldürülmediğini duyurdu.

İran'ın Kasım Süleymani'nin öldürülmesine misilleme olarak Irak'taki ABD üslerini 22 adet füzeyle vurmasının ardından Iraklı  ve ABD'li yetkililerden açıklama geldi.

Irak tarafından yapılan söz konusu açıklamada, saldırılarda hiçbir Iraklı askeri personelin zarar görmediği vurgulandı.

KÜRTLER DE YALANLADI

Kürtler, gece saatlerinde İran tarafından Erbil’deki ABD üssüne yönelik saldırıda herhangi bir zararın meydana gelmediğini bildirdi.

AMERİKA KİMSENİN ÖLMEDİĞİ KONUSUNDA ISRARCI

Amerikalı bir yetkili, İran'ın ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'ne balistik füzelerle düzenlediği saldırıda elde edilen ilk bilgilere göre, ABD tarafından hayatını kaybeden kimse olmadığını söyledi.

NE OLMUŞTU?

İran, gece saatlerinde ABD'nin general Kasım Süleymani'yi öldürmesine misilleme olarak, Irak'taki askeri üsleri vurduğunu ve 80 kişinin öldürüldüğünü açıklamıştı.

ABD ve Irak kimsenin ölmediği konusunda ısrarcı!

Ayrıntılar geliyor...

ABD ve Irak kimsenin ölmediği konusunda ısrarcı! ile ilgili etiketler ABD Irak İran füze Kasım Süleymani
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.