ABD vatandaşlarının vize başvuruları askıya alındı...

ABD'nin vize kararının ardında Türkiye'den misilleme geldi.

Türkiye ABD vayandaşlarının vize başvurularını askıya aldı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin Türkiye'den yapılan vize başvuruların süresiz olarak askıya alınmasını açıkladıktan sonra Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nden vize misillemesi geldi.

Türkiye'nin Washington büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, "Son zamanlarda yaşanan olaylar, Türk Hükümeti’ni, ABD Hükümeti’nin Türk misyonlarının tesislerinin ve personelinin güvenliğine ilişkin taahhütlerini yeniden değerlendirmek zorunda bırakmıştır. Söz konusu değerlendirme sürecinde, ABD’deki Büyükelçiliğimize ve Başkonsolosluklarımıza gelen ziyaretçi sayısını en aza indirgemek amacıyla, şu andan itibaren geçerli olmak üzere, ABD’deki tüm misyonlarımızdaki ABD vatandaşlarına yönelik vize işlemleri askıya alınmıştır. Söz konusu uygulama etiket vizenin yanı sıra e-Vize ve sınırda bandrol vize uygulamalarını da kapsamaktadır." ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama...

abd

ABD vatandaşlarının vize başvuruları askıya alındı... ile ilgili etiketler Türkiye ABD Vize
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.