ABD vatandaşı Hafter üniformasını çıkardı: Seçimlerde aday olacak!

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru güçlerin elebaşı, ABD vatandaşı ve Türkiye düşmanı bir savaş ağası olan Hafter, ülkedeki seçimlerden 3 ay kala askeri görevlerini askıya aldı. Böylece 24 Aralık'ta gerçekleşecek seçimlerde aday olabilecek.

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru güçlerin elebaşı, Türkiye düşmanı ve ABD vatandaşı Hafter, ülkedeki seçimlerden 3 ay kala askeri görevlerini askıya aldı.

Hafter'in seçimlerde aday olması için görevini Korgeneral Abdel Razek Al-Nadori'ye devrettiği belirtildi. Hafter güçlerinden yapılan açıklamada, Hafter'in yerine geçen Korgeneral Al-Nadori'nin 3 ay kadar görev başında olacağı belirtildi.

LİBYA'NIN KADERİ 24 ARALIKTA BELLİ OLACAK

Öte yandan Libya'daki devlet başkanlığı ve parlamento seçimlerinin 24 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

ABD vatandaşı Hafter üniformasını çıkardı: Seçimlerde aday olacak! ile ilgili etiketler Libya seçim asker Türkiye Hafter aday üniforma siyaset
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.