ABD Suriye'de PYD’ye 'Avenger Füze Sistemleri' gönderdi

Suriye’de terör devleti kurulması için bölücü terör örgütü PKK’nın devamı PYD’ye binlerce TIR silah veren Amerika sonunda bunu da yaptı. ABD Suriye'nin kuzeyine hava saldırılarını durduran Avenger Hava Savunma Sistemleri gönderdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye yıllardan beri, başta PKK ve DEAŞ olmak üzere, her türlü terör ile mücadele ediyor. Yaklaşık 36 yıldan süren bu mücadelede, 50 bine yakın asker, polis ile sivil şehit ve on binlerce de yaralı veren Türkiye, yaşadığı acıları dünyaya anlatmaya çalışıyor.

ABD SONUNDA BUNU DA YAPTI

Buna karşılık, siyasi ve ekonomik sıkıntılar yaşayan Suriye’nin bölünmesi ile bir terör devleti kurulması için, bölücü terör örgütü PKK’nın devamı PYD’ye binlerce TIR silah veren Amerika, sonunda bunu da yaptı. ABD bu kez Suriye'nin kuzeyine Avenger Hava Savunma Sistemleri gönderdi. PYD’ye gönderilen Avenger Hava Savunma Sistemi ajanslar tarafından görüntülendi.

AVANGER FÜZE SİSTEMİ NEDİR?

Avenger Hava Savunma Sistemi,ABD yapımı, kısa menzilli bir hava savunma sistemidir.

Hem Amerikan Ordusu hem de Deniz Piyade Kolordusu bünyesinde kullanılan silah kruz füzesi,  İHA, alçaktan uçan kanatlı uçak veya helikopterlere karşı yer hedeflerini etkisiz hale getirmek için kullanılıyor.

ABD Suriye'de PYD’ye 'Avenger Füze Sistemleri' gönderdi


ABD Suriye'de PYD’ye 'Avenger Füze Sistemleri' gönderdi ile ilgili etiketler ABD PYD terörist Avenger füze sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.