ABD polisinin arkadan vurduğu Jacob Blake felçli kaldı

ABD'nin Wisconsin eyaletinde polisin arkadan vurarak ağır yaraladığı Jacob Blake'in belden aşağısı felçli kaldı. Blake'in babası, oğlunun vücudunda sekiz kurşun yarası olduğunu söyledi.

Wisconsin eyaletinde ABD polisinin arkadan vurarak ağır yaralanmasına sebep olduğu Jacob Blake'in belden aşağısının felçli kaldığı öğrenildi.

Amerikan medyasına konuşan Blake'in babası, oğlunun vücudunda sekiz kurşun yarası olduğunu ve belden aşağısının felçli kaldığını söyledi.

AĞIR YARALANMIŞTI

Blake'in babası, pazar günü öğleden sonra polis tarafından ağır yaralanan oğluyla aynı gün sabah saatlerinde telefonda görüştüğünü belirterek, Blake'in, oğlunun 8'inci doğum günü için hazırlık yaptığını dile getirdi. Akşam saatlerinde oğlunun polis tarafından sekiz defa vurulduğunu öğrendiğini aktaran babası, 18 dakika sonra ise olayın kayda alındığı sosyal medyada yer alan videoyu izlediğini kaydetti.

Blake'in eşi Laquisha Booker ise polisin ateş açtığında üç çocuğunun da aracın arka koltuğunda olduğunu ve bu sırada çocukların çığlık attığını ifade etti.

ABD polisinin arkadan vurduğu Jacob Blake felçli kaldı ile ilgili etiketler ABD abd polisi wisconsin jacob blake
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.