ABD polisi bunu da yaptı: Hamile kadına 5 defa ateş ettiler

ABD polisinin bir skandal hamlesi daha ortaya çıktı. Kansas'ta çalıntı bir araçta arama yapan polislerin hamile bir kadına 5 defa ateş ettiği ortaya çıktı. Kanlar içinde kalan kadının polis ekipleri tarafından kelepçelendiği öğrenildi.

Gözaltına alma işlemlerinde sivillere insanlık dışı muameleleri ve öldürmeleriyle sık sık tepkilerin odağında olan ABD polisinin bu kez hamile bir kadına ateş ettiği öğrenildi. Kansas polisinin hamile bir kadına 5 defa ateş ettikten sonra kelepçelediği ortaya çıktı.

Sputnik Türkçe'deki habere göre, cuma günü otomobil hırsızlığı ihbarı alan iki polis, kentteki Family Dollar alışveriş merkezinin otoparkında söz konusu çalıntı otomobili teşhis etti. Polis memurları otomobile yaklaşırken, aracın içindeki iki kişiden erkek olan şahıs kapıyı açıp koşarak uzaklaştı. Araçtaki diğer kişi olan 26 yaşındaki hamile siyah kadın Leonna Hale, ellerini havaya kaldırarak silahsız olduğunu gösterirken, otomobilin içinde bir silah bulunduğunu söyledi. Görgü tanıkları, polisin bu anda hamile siyah kadına 5 el ateş ettiğini bildirdi.

Olay anını görüntüleyen 'Shedanja' isimli görgü tanığı, kadının elleri havada olmasına rağmen 5 kez vurulduğunun altını çizerek, daha sonra da yerde kanlar içerisinde yatarken kelepçelendiğini belirtti.

Görgü tanığı Shedanja, genç kadının polise hamile olduğunu da söylediğini kaydetti.

Yerel yetkililer genç kadının polisin ateş açması sonucunda ağır yaralandığını doğrulayarak, daha sonra kaldırıldığı hastanede sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Missouri Eyalet Karayolu Devriye Polisi, olaya karışan iki polis memurunun açığa alındığını duyurdu. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

ABD polisi bunu da yaptı: Hamile kadına 5 defa ateş ettiler ile ilgili etiketler ABD polis Kadın Hamile ateş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.