ABD, PKK'nın Suriye'deki saldırısından hemen önce PKK'ya eğitim verdi!

Suriye'de sınırımız boyunca birkaç gündür yaşanmaya başlayan şiddet ve terör olayları devam ederken, terör saldırılarının başladığı 10 Ekim günü, saldırılar başlamadan hemen önce ABD'nin PKK'lı teröristlere tam da saldırılarda kullanılan silahların eğitimini verdiği ortaya çıktı!

Suriye'de sular ısınmaya devam ediyor. 10 - 11 Ekim'deki terör olaylarının hemen öncesinde ABD'nin PKK'lı teröristlere tam da saldırılarda kullanılan silahların eğitimini verdiği ortaya çıktı.

GOOGLE EARTH'DEKİ AKILALMAZ MESAJ

SuperHaber, dün geceki araştırması sırasında inanılmaz bir 'arıza'ya ratstlamıştı. SuperHaber'deki gazeteciler, Deyrizzor'un El Bukemal ilçesinde düzenlenen SİHA saldırılarını araştırırken Google Earth Pro uygulamasında 'El Bukemal, Suriye' aramasını yapmış, uygulamanın ise kullanıcıyı direkt olarak Pentagon'a yönlendirdiğini keşfedip haberleştirmişti.

10 EKİM'DE BAŞLAYAN SALDIRILARDAN HEMEN ÖNCE ABD EĞİTİM VERDİ

10 Ekim'de sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, ABD ordusunun PKK/YPG mensubu teröristlere Bradley tipi zırhlı araçlarla, otomatik top ve zırhlı araca monteli 'anti-tank füzesi' ile 60 milimetre 'havan topu' kullanma eğitimi verdiği ortaya çıktı.

Bun andan itibaren ise Suriye'nin kuzeyi kan gölüne döndü.

SURİYE'DE SON 48 SAATTE NELER YAŞANANLAR NORMAL DEĞİL: 

1. 10 Ekim'de Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde bir zırhlı aracın füze hedef alınması sonucu iki kahraman Özel Harekat Polisi şehit oldu.

2. Ertesi sabah uzun bir aradan sonra ilk kez Gaziantep'in Karkamış ilçesine Suriye topraklarından 5 havan mermisi atıldı.

3. İlerleyen saatlerde, Zeytin Dalı Harekat Bölgesindeki Afrin'de bombalı araçla saldırı düzenlendi. 6 sivil hayatını kaybetti.

4. Ardından, Fırat Kalkanı Bölgesinde yer alan Mare'de bu kez TSK üssüne yakın bir noktada bir iş makinesi 'güdümlü füze' ile vuruldu.

5. Bu sabah ise El Bab'daki bir caminin önüne park etmiş bomba yüklü bir araç infilak ettirildi.

'YIPRATMA SAVAŞI YAKINDA DAHA DA SERTLEŞEBİLİR'

Gelişmeler, 'Yıpratma Savaşı'nın yakın gelecekte daha sert bir seviyeye yükselebileceği yorumlarına neden oldu.

 

 

Kaynak: Clash Report

ABD, PKK'nın Suriye'deki saldırısından hemen önce PKK'ya eğitim verdi! ile ilgili etiketler ABD Suriye PKK PYD Saldırı terörist terör Füze Araç havan topu havan mermi güdümlü zırhlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.