ABD metrosundaki 'sosyal deney' olay oldu!

ABD'de metroya katil oyuncak bebek Chucky kostümüyle binen şahıs, maske takmayan genç kadına saldırdı. Metrodaki bu arbedenin altından sosyal deney çıktı. Sosyal medyada olay anının görüntüleri günün çok konuşulanları arasına girdi.

ABD'nin New York kentinde katil oyuncak bebek Chucky kostümüyle metroya binen kişi, maske takmayan genç bir kadına saldırdı. Yaşanan arbedenin altından ise ilginç bir sosyal deney çıktı.

Yolcu kılığına giren sosyal medya fenomeni Rodrigo Valencia, metroda yaşanan o anları kayda aldı. Videoda, Chucky kıyafetli kişi, metro koltuğunda rahat bir şekilde oturduğu, daha sonra aniden ayağa kalkarak önünde oturan maskesiz kadını rahatsız etmeye başladığı görülüyor.

YOLCULAR MÜDAHELE ETTİ

Maskesiz kadını yere iterek bacağından tutan Chucky kostümlü şahısın o anları kameraya yansıdı. Ayrıca videoda Chucky kıyafetli kişiye, kadının saldırmaya başladığı anlar da yer aldı. Katil oyuncak bebeğin kıyafetini giyen şahısa, diğer yolcular da tepki göstererek araya girip müdahalede bulundu.

SOSYAL DENEY ÇIKTI

Sosyal medyada çok izlenen metrodaki olayın, kadınlara yapılan tacize karşı farkındalık oluşturmak adına sosyal deney olduğu belirtildi.

Katil oyuncak bebek Chucky tarafından taciz edilen kadına yardım etmek için sadece bir kişinin harekete geçtiğini belirten videoyu çeken yerel yönetmen Rodrigo Valencia, geriye kalan yolcuların seyredip, gülmeyi tercih ettiğini söyleyerek, "Yardım etmeye geldiklerinde insanları herhangi bir şekilde etkileyip etkilemediğini anlamak için arkadaşımıza maske taktırmadık. Bir kişi dışında gördüğünüz şekilde kimse müdahalede bulunmadı. Sosyal deneyden geçemediler" diye konuştu.

Öte yandan, Miguel adında bir aktör olduğu belirtilen Chucky kıyafeti giyen kişinin, komedyen ve sosyal medya fenomeni olduğu belirlendi. Maskesiz taciz edilen kadın rolünü oynayan kişinin ise Sarah adlı internet fenomeni olduğu öğrenildi.

DHA

ABD metrosundaki 'sosyal deney' olay oldu! ile ilgili etiketler ABD chucky sosyal deney

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.