Havada tuvalet krizi! Uçağın tuvaletinin arıza yapıp taşması üzerine tüm dışkılar etrafa yayıldı

ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines, geçtiğimiz günlerde Boeing marka uçaklarıyla yaşadığı krize bir yenisi ekledi. Uçağının tuvaletinin arıza yapıp taşması üzerine kabin "dışkı kokusu" ile doldu. Tuvaletteki tanktan sızan dışkı kabine de yayıldı.

ABD merkezli havayolu şirketi United Airlines'ın Frankfurt'tan San Francisco'ya uçan Boeing uçağında "tuvalet krizi" yaşandı.

Cuma akşamı kalkıştan hemen sonra Boeing 777 uçağının tuvaletinin arıza yapıp taşması üzerine kabin "dışkı kokusu" ile doldu. Tuvaletteki tanktan sızan dışkı kabine de yayıldı.

UÇAK HENÜZ 7 YILLIK

Sorunun çözülememesi üzerine uçak, okyanusu geçerek rotasına devam etmek yerine kalkış yaptığı Almanya'ya geri döndü. Uçağın henüz 7 yıllık olduğu belirtildi. Geceyi havayolu şirketinin ayarladığı otelde geçiren yolcular, ertesi gün bir başka uçakla ABD'ye gitti.

 

 

Havada tuvalet krizi! Uçağın tuvaletinin arıza yapıp taşması üzerine tüm dışkılar etrafa yayıldı ile ilgili etiketler ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.