ABD İstanbul Başkonsolosluğunda 2. gözaltı kararı! Bass, Gül'le görüşmek istedi ama...

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nda ikinci gözaltı kararı verilen çalışanın eşi ile oğlu gözaltına alındığı iddia edildi. Bu gelişme üzerine Büyükelçi John Bass'ın, Adalet Bakanı Gül ile görüşmek istediği ancak reddedildiği belirtildi...

ABD Başkonsolosluğu'nda ikinci gözaltı kararı söylentileri doğru çıktı. FETÖ'nün kripto üyesi Metin Topuz'un ardından başkonsoloslukta ikinci bir gözaltı kararı daha olduğu netleşti.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bu iddia için ""Bizim bilgimiz dahilinde olan 2. bir tutuklama ya da gözaltı kararı bulunmuyor" demişti.

EŞİ VE OĞLU SORGUDA

Ancak bu konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Hakkında gözaltı kararı olan ancak başkonsolosluktan çıkmadığı için gözaltına alınamayan çalışanın eşi ile oğlunun sorguya alındığı iddia edildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen çalışanın, eşinin, FETÖ'nün bankası olan Bank Asya'ya yüklü miktarda para yatırdığı tespit edildi.

GÜL BASS'I REDDETTİ

Bir konsolosluk çalışanının FETÖ ile iltisakı ve casusluk faaliyetinde bulunduğu iddiası ile tutuklanması, bir başka çalışan hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından Büyükelçi John Bass'ın, Adalet Bakanı Gül ile görüşmek istediği ancak bu talebin geri çevrildiği öğrenildi.

ABD İstanbul Başkonsolosluğunda 2. gözaltı kararı! Bass, Gül'le görüşmek istedi ama... ile ilgili etiketler Abdulhamit Gül Gözaltı John Bass konsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.