ABD ESKİ BAŞKANI TRUMP’TAN ERDOĞAN AÇIKLAMASI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, hastaneleri bombalamaya devam eden İsrail'in Filistin'e yaptığı zulümleri, ABD eski başkanı Trump’ın Erdoğan mesajını, Doğu Akdenizdeki askeri uçak kazasının arkasındaki sırrı canlı yayında tartıştı.

''NETANYAHU ABD'YE DE MEYDAN OKUYOR''

Bozkurt, ''Arap liderleri kalkıp Netanyahu'ya 'Sen kimsin bu cümleyi söylüyorsun!' demeliler. Bu savaş öyle bir sınav ki doğru yerde durmayan lider gider. Bu zulme karşı susmak bedel gerektirir. Gün gelir o bedeli ödetirler. Netanyahu ABD'ye de meydan okuyor. 'Bizi konuşturmayın' demeye getiriyor. Riyad zirvesine Rusya ve Çin'i çağırsalar ABD ve İsrail tutuşurdu. 

''TRUMP 'TÜRKİYE DE GELMEYE BAŞLARSA DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR' MESAJI VERİYOR''

Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatı'nda iyi tanıdı. Trump Rrdoğan'ın blöf yapmadığını çok iyi biliyor. Trump 'Türkiye de gelmeye başlarsa dünya savaşı çıkar' mesajı veriyor. Bu ay önemli görüşmeler söz konusu. Diplomasi yoğun şekilde sürüyor. Erdoğan Almanya, İran ve Cezayir'e gidecek. Almanlar ile gerilim yaşayabiliriz.

''BÖYLE BİR GERİLİM SIRASINDA DOĞU AKDENİZ'DE ABD UÇAĞININ DÜŞMESİ AKILLARA SABOTAJ İDDİALARINI GETİRİYOR''

Böyle bir gerilim sırasında Doğu Akdeniz'de ABD uçağının düşmesi akıllara sabotaj iddialarını getiriyor. ABD askeri uçağı düşürülmüş olabilir.

''YUNANİSTAN'IN EGE'DEKİ YAYILMACI FAALİYETLERİ BİTMEDİĞİ SÜRECE SORUN BİTMEYECEKTİR''

Türkiye - Yunanistan arasındaki toplantıda pek bir sonuç alınacağını sanmıyorum. Yunanistan'ın Ege'deki yayılmacı faaliyetleri bitmediği sürece sorun bitmeyecektir.

''YENİ ANAYASA HAZIRLIĞI SÖZ KONUSU''

Yeni anayasa hazırlığı söz konusu. Yeni Anayasa hazırlığı söz konusu. Bireysel başvuruya ilişkin hükümleri içeren yasa maddesini sınırlama planı söz konusu. Bireysel başvuru kararlarında AYM'nin temyiz mahkemesi olamayağına ilişkin yeni hükümler hazırlanacak. Çerçevenin daraltılması gündeme gelecek. AYM'nin çalışma usullerine yönelik bir kanun düşünülüyor, yönetmelik değil.'' değerlendirmesinde bulundu. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ABD ESKİ BAŞKANI TRUMP’TAN ERDOĞAN AÇIKLAMASI! ile ilgili etiketler Trump Recep Tayyip Erdoğan ABD Doğu Akdeniz Mustafa Kemal Atatürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.