ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert Türk gazeteciyle tartıştı...

ABD Dışişleri sözcüsü Heather Nauert, asın brifingin Türk bir gazeteci ile tartıştı.

ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert, basın brifinginde Türk bir gazeteci ile sözlü atıştı sonrasında ise salonu ağlayarak terk etti.

Amerika’nın Sesi Washington muhabiri Mehmet Sümer yaptığı paylaşımda, “ABD Dışisleri sözcüsü Heather Nauert Türk bir gazeteci ile sözlü atışması sonucu basın brifingini ağlayarak terk etti!” ifadelerini kullandı.

Ayrıca aynı basın brifinginde bulunan Daily Sabah Washington muhabiri Ragıp Soylu ile Dışişleri Sözcüsü Nauert arasında da atışma yaşandı. Sözcüyü "ağlatan" gazetecinin Daily Sabah muhabiri olup olmadığı, henüz netlik kazanmadı. Ragıp Soylu Twitter'dan şunları paylaştı:

“ABD Dışışleri Sözcüsü, YPG’yle ilgili sorduğum bir soruya devlet-özel ortaklğı olan bir medya grubuna çalıştığımı söyleyerek cevap verdi. Sözcüye çalıştığım şirketin özel olduğunu belirttiğimde ise, medya grubunun hükümet tarafından fonlandığını söyledi. Kel alaka? Yok.”

1

2

Kaynak: Sputnik

ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert Türk gazeteciyle tartıştı... ile ilgili etiketler heather nauert türk gazeteci tartışma ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.