ABD Venezuela darbesine Bob Dylan'ı da alet etti

ABD darbe girişiminde bulunduğu Venezuela'nın devlet başkanı Nicolas Maduro'ya tehditler savurmaya devam ediyor. Son olarak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Maduro'ya, bir Bob Dylan şarkısı ile meydan okudu!

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya efsane sanatçı Bob Dylan’ın bir şarkısından alıntı yaparak, “Etrafındaki suların yükseldiğini kabul et. Şimdi yüzmeye başlasan iyi edersin, yoksa bir taş gibi batacaksın” dedi.

Venezuela'da yaşanan yönetim krizinin yansımaları devam ederken ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton bir kez daha Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya yönelik çağrıda bulundu.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı bu kez ise Maduro'ya yönelik Nobel ödüllü sanatçı Bob Dylan'ın ‘The Times They Are a-Changing (Zaman Değişiyor) şarkısından alıntı yaparak, "Etrafındaki suların yükseldiğini kabul et. Şimdi yüzmeye başlasan iyi edersin, yoksa bir taş gibi batacaksın. Çünkü Venezuela'da zaman değişiyor" dedi.

İŞTE O ŞARKI:

 

 

 

 

 

ABD Venezuela darbesine Bob Dylan'ı da alet etti ile ilgili etiketler ABD Nicolas Maduro Venezuela
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.