ABD Büyükelçiliğine intihar saldırısı! Polis alarmda...

Karadağ'ın başkenti Podgorica'da bulunan ABD Büyükelçiliğine patlayıcı madde atan bir kişi daha sonra kendisini havaya uçurdu. Polis elçilik çevresini araç ve insan girişlerine kapattı. Ölü veya yaralı olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Karadağ medyasının son dakika olarak geçtiği haberlere göre, kimliği bilinmeyen bir kişi kendisini havaya uçurmadan önce Amerikan büyükelçilik binasına patlayıcı bir madde fırlattı

Saldırı, www.portalanalitika.me web portalının belirttiğine göre, Çarşamba günü (Şubat 21) gece yarısından beş dakika önce geldi, vatandaşlar bölgede iki patlama duyduklarını söyledi.

İsmini açıklamak istemeyen bir polis yetkilisi, Reuters'e, "Bir olay vardı" açıklamasında bulunurken, detay vermedi.

Podgorica'daki Reuters muhabiri, elçiliğin bulunduğu sokağın bir polis aracı tarafından kapatıldığını, ancak gözle görülür bir hasar olmadığını belirtti.

Elçilik ise bir uyarı yayımlayarak ikinci bir açıklamaya kadar ABD vatandaşlarının binadan uzak durmalarını istedi.

İnternet sitesinde "Podgorica'daki ABD Büyükelçiliğinde aktif bir güvenlik durumu olduğu konusunda ABD vatandaşlarını uyarıyoruz. Bir sonraki duyuruya kadar elçilikten uzak durun" ifadelerine yer verildi.

Karadağ, geçen Mayıs ayında NATO'ya katılan 29'uncu ülke oldu.

ABD Büyükelçiliğine intihar saldırısı! Polis alarmda... ile ilgili etiketler Karadağ ABD patlama elçilik intihar saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.