ABD Başkonsolosluğu'ndaki FETÖ yapılanmasına ilişkin 1 kişi daha gözaltına alındı!

ABD'nin Başkonsolosluğu'ndaki FETÖ yapılanmasına ilişkin gözaltılar sürüyor. Metin Topuz'un ardından konsoloslukta çalıştığı belirlenen bir kişinin eşi ve oğlu gözaltına alınmıştı. Bugün aynı kişi ile ilgili bir gelişme daha yaşandı. N.M.C.'nin kızı da gözaltına alındı.

Türkiye ile ABD arasında vize krizine neden olan Metin Topuz'un ifadeleri sonrası hakkında gözaltı kararı verilen ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi N.M.C.'nin eşi ve oğlundan sonra kızı da gözaltına alındı.

Başsavcılık dün N.M.C'nin ifadeye çağrıldığını belirterek yaptığı açıklamada tutuklanan Metin Topuz'un ifadesi doğrultusunda FETÖ yöneticisi oldukları iddia edilen S.C ve K.İ.C'nin yakalanarak İstanbul'a getirildikleri ve ismi geçen şüphelilerin eşi ve babası olan konsolosluk çalışanı N.M.C'nin de bu kapsamda ifadeye çağrıldığı vurgulandı. Konsolosluk çalışanı N.M.C'nin herhangi bir diplomatik bağışıklığının bulunmadığı belirtilmişti.

ABD Başkonsolosluğu'ndaki FETÖ yapılanmasına ilişkin 1 kişi daha gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Gözaltı metin topuz abd başkonsolosluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.