ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan’da! Kral ve Veliaht Prens ile görüşecek

ABD Başkanı Joe Biden, enerji arzı, insan hakları ve güvenlik işbirliğini görüşmek üzere Orta Doğu ziyaretinin son durağı olan Suudi Arabistan'a geldi. Biden öncelikle Suudi Kralı Salman bin Abdülaziz ile ikili görüşme yapacak. Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Suudi Veliaht Prensi Selman Muhammed bin Selman ve Suudi Bakanlarla bir çalışma toplantısı yapacağı bildirildi

ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretleri çerçevesinde Suudi Arabistan’ın Cidde kentine geldi. Ziyaret sırasında insan haklarını görüşeceğini belirten ABD Başkanı Biden, havalimanında Mekke eyaletinin Valisi Prens Halid el-Faysal tarafından karşılandı.

BIDEN, SUUDİ KRAL VE VELİAHT PRENSLE GÖRÜŞECEK

Beyaz Saray, Biden'ın Suudi Kralı Salman bin Abdülaziz ile ikili görüşme yapacağını ardından, beraberindeki heyetle birlikte Suudi Veliaht Prensi Selman Muhammed bin Selman ve Suudi Bakanlarla bir çalışma toplantısı yapacağını açıkladı.

İSRAİL BAŞBAKANI VE FİLİSTİN DEVLET BAŞKANIYLA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

ABD Başkanı Biden, Orta Doğu ziyaretleri çerçevesinde İsrail Başbakanı Yair Lapid ile görüşmüş daha sonra Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelmişti.

İHA

ABD Başkanı Biden, Suudi Arabistan’da! Kral ve Veliaht Prens ile görüşecek ile ilgili etiketler Suudi Arabistan ABD Başkanı Joe Biden Orta Doğu ziyareti cidde Suudi Veliaht Prensi Selman Muhammed bin Selman Suudi Kralı Salman bin Abdülaziz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.