ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde yeniden başkanlık için aday olacağını açıklamış ve ABD tarihinin en yaşlı başkan adayı olmuştu. Güney Kore'de imzalanan 'Washington Deklarasyonu' sonrası kameraların karşısına geçen Biden'ın kendisine sorulacak soruları içeren bir kağıdı tuttuğu kameralara yansıdı.

ABD'de 25 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimlerinde yeniden aday olacağını açıklayan Joe Biden, ilerlemiş yaşı nedeniyle büyük tartışmalara yol açmıştı. 80 yaşındaki Biden, en yaşlı ABD başkan adayı olarak tarihe geçmişti.

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu

GÜNEY KORE'DE FENA YAKALANDI

ABD ile Güney Kore 'Washington Deklarasyonu' adı verilen anlaşmayı imzaladı. Güney Kore'de yapılan törende Biden ile Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol, imzaların atılmasının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıya damga vuran ise Biden'ın elinde tuttuğu küçük kağıtlar oldu.

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu - Resim : 2

TÜM SORULAR ÖNCEDEN VERİLMİŞ

Biden'ın elinde tuttuğu kağıtların fotoğrafını çeken muhabirler, Biden'a yöneltilecek sorular, soruları soracak gazetecilerin isimleri, çalıştığı kurum ve fotoğraflarının görüldüğünü fark etti.

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu - Resim : 3

Biden'ın kendisine yöneltilecek sorulara önceden hazırlık yaptığı ve hatta soru soracak gazetecilerin isimlerinin telaffuzunun bile yazılı olduğu tespit edildi.

Biden'ın elindeki kağıtta ilk soruyu Los Angeles Times muhabiri Courtney Subramanian'ın soracağı ve soruların detaylarının yer aldığı belirtildi.

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu - Resim : 4

BOŞLUKLA TOKALAŞMIŞTI

Joe Biden'ın bu tip durumlarına ilk kez rastlamıyoruz. Zira geçtiğimiz yıl basın toplantılarının sonunda çıkacağı yeri karıştıran Biden bazen de boşlukla tokalaştı.

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu - Resim : 5

ABD Başkanı Biden kötü yakalandı! Kağıt detayı dünyada gündem oldu ile ilgili etiketler Joe Biden
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.