ABD basını duyurdu! İran, İsrail’e saldırmaya hazırlanıyor!

ABD basını, İran’ın 28 ila 48 saat süre içerisinde İsrail’in güney veya kuzey bölgesine saldırı gerçekleştirebileceğini yazdı. Saldırı hakkında nihai bir karar varılmazken ABD Büyükelçiliği de İsrail’deki perşembe günü bir güvenlik uyarısı yayınladı.

İsrail savaş uçakları 1 Nisan'da İran'ın Şam Büyükelçiliği yerleşkesi içerisindeki konsolosluk binasını bombalamış, Devrim Muhafızları Ordusu, Tuğgeneral Muhammed Rıza Zahidi ile Tuğgeneral Muhammed Hadi Hac Rahimi dahil 7 yetkilinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

Hamaney, Ramazan ayının sona ermesi münasebetiyle yaptığı konuşmada "Şeytani rejim bir hata yaptı ve cezalandırılmalı, cezalandırılacak da." açıklamasında bulunmuştu.

ABD basını duyurdu! İran, İsrail’e saldırmaya hazırlanıyor!

SALDIRI 24 -48 SAAT İÇİNDE GERÇEKLEŞEBİLİR

Yaşananların ardından İran hakkında ABD basını çarpıcı bir haber yaptı. NTV’nin Wall Street Journal'a dayandırdığı habere göre İran, İsrail’e saldırı düzenleyebilir. Saldırı için "önümüzdeki 24 ila 48 saat içinde gerçekleşebilir" ifadesine yer verilirken İsrail'in güney veya kuzey bölgelerinin İran tarafından hedef alınabileceği belirtildi.

Ancak İranlı liderlere yakın bir kaynak, saldırı planlarının tartışılmasına rağmen henüz nihai bir karara varılmadığını kaydetti.

ABD basını duyurdu! İran, İsrail’e saldırmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.