ABD açıkladı: İsrail kabul etti, gözler Hamas'a çevrildi!

Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD' bir yetkilinin iddiasına göre İsrail, Gazze Şeridi’nde 6 haftalık bir ateşkesi kabul etti

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana süren katliam saldırıları devam ederken, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) son dakika ateşkes açıklaması geldi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları hız kesmeden devam ederken ABD, Katar, Mısır arabuluculuğunda İsrail ve Hamas arasında ateşkes görüşmeleri sürüyor.

İSRAİL ATEŞKESİ KABUL ETTİ

ABD’li bir yetkili bugün yaptığı açıklamada, İsrail’in bölgede 6 hafta sürecek bir ateşkesi kabul ettiğini iddia ederken, “Şimdi de Hamas’ın kabul etmesi gerekiyor” dedi.

ABD açıkladı: İsrail kabul etti, gözler Hamas'a çevrildi!

GÖZLER HAMAS'A ÇEVRİLDİ

İsmi açıklanmayan yetkili, kabul edilen bu ateşkesin kalıcı olarak bölgede sürmesi için çalışmaların devam edeceğini de ifade etti.

Söz konusu gelişmelerin ardından gözler Hamas'a çevrildi.

ABD açıkladı: İsrail kabul etti, gözler Hamas'a çevrildi! ile ilgili etiketler ABD İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.