AB Komisyonu Başkanı Leyen'den Türkiye açıklaması

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşme sonrası açıklama yaptı. Leyen, "Türkiye ile ilişkilerimize ivme kazandırmak için geldik. İki tarafa da fayda sağlayacak İş birliği alanlarını görüştük" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ve AB Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen'i kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 2 saat 45 dakika sürdü.

Kabul sonrası açıklamada bulunan AB Komisyonu Başkanı Charles Michel, "Türkiye'ye ekonomik işbirliği ve göç için somut gündem sunmaya hazırız" dedi.

Michel, "AB'nin çıkarı, Doğu Akdeniz'de güvenlik istikrarı ile karşılıklı yarar ve pozitif ilişkidir" ifadelerini kullandı.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der leyen ise, "İlişkilere ivme katmak, iki tarafa da fayda saüğlayacak işbirliğini konuştuk" dedi.

AB Komisyonu Başkanı Leyen'den Türkiye açıklaması ile ilgili etiketler Avrupa Komisyonu Türkiye Ursula von der Leyen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.