Aatıf ve Kameni'den maç sonu açıklamaları...

Fenerbahçeli oyuncular Aatıf ve Kameni Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Aatıf'ın açıklamaları şu şekilde:

"Geçtiğimiz hafta harika bir maç çıkardık Başakşehir karşısında. Her maç gibi bu da zordu. Başakşehir maçından sonra devamlılığı sağlamak önemliydi. Ancak geçen haftaya göre performansımız biraz düşüktü. Beşiktaş maçı zorlu bir atmosferde geçecek ama bizim istediğimiz sonuçla ayrılacak kapasitemiz var. Bizim isteğimiz galibiyetlerle devam etmek."

Tecrübeli kaleci şu ifadeleri kullandı:

"Ben her zaman hocamızın istekleri doğrultusunda kendimi hazır tutma gayretindeyim. Uzun süre oynamamak kolay değil ama ben böyle zamanlarda 2 kat çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Kalecimizin hastalığı vardı, ona da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hocamızla aramızda bir konuşma geçmedi, 'Kupa maçında sen oynarsın' şeklinde. Hafta sonu geldiğinde kararı verecek olan hocadır."

Aatıf ve Kameni'den maç sonu açıklamaları... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aatıf kameni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.