Aaron Lennon: Çocuğum oldu, Kayseri'ye dönmek istemiyorum

Forvet hattından 6 isimle yollarını ayıran Kayserispor'un elinde bir tek İlhan Parlak ile Kein Luckassen kaldı. İngiliz kanat oyuncusu Aaron Lennon, "Çocuğum oldu, Kayseri'ye dönmek istemiyorum" haberi yollayınca yönetim de anlayış göstererek sözleşmeyi feshettti.

Yeni sezon hazırlıklarını Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Kayserispor, üç isimle yollarını ayırdı. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı 10 numarası Pedro Henrique'yi 1 milyon euro bonservisle ezeli rakibi Sivasspor'a sattı. Rumen golcü Denis Alibec ile İngiliz yıldız Aaron Lennon da takıma veda eden diğer isimler oldu.

Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi, geçtiğimiz günlerde Lennon'un ailevi sebeplerden takımdan ayrılacağını söylemişti. Lionel Carole transferini gerçekleştiren Kayseri ekibi, tecrübeli futboluya veda etti.

YENİ DOĞAN ÇOCUĞU İÇİN...

Yeni doğan çocuğunu İngiltere'de yetiştirmek için Kayserispor'dan ayrılmayı tercih ettiği öğrenilen Aaron Justin Lennon, menajeri vasıtasıyla Kayserisporlu yetkililer ile görüşerek Kayseri'ye gelmeyeceğini iletti. Bunun üzerine Kayserispor Kulübü, İngiliz futbolcu Aaron Justin Lennon'un sözleşmesini feshetti.

İngiltere'nin Burnley takımından geçen sezon başında transfer edilen İngiliz futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile 36 Lig maçında görev yaparken 2 bin 685 dakika oyunda kaldı. 33 kez ilk 11'de sahaya çıkan Lennon 5 asist yaptı. 2 sarı kartı olan Lennon 1 de kırmızı kart gördü.

ALİBEC ÜLKESİNE DÖNDÜ

Geçen yaz Romanya'nın Astra Giurgiu takımında 1 milyon euro bonservisle transfer edilen 30 yaşındaki Rumen golcü Denis Alibec, ülkesine geri döndü. Sarı-Kırmızılılar, Alibec'in CFR Cluj takımına 1 yıllığına kiralandığını açıkladı. Süper Lig'de sakatlık sorunları ve koronavirüs nedeniyle 15 maça çıkabilen Alibec, 2 gol atmıştı.

2019 yazında Yunanistan'ın PAOK takımından 650 bin euro bonservisle transfer edilen Pedro Henrique ise 1 milyon euroya Sivasspor'a satıldı. Kayserispor'un son 2 sezondur forvet hattındaki en etkili isim olarak dikkat çeken 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Sivasspor'a 3 yıllık imza attı.

Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde sezona hazırlanan Kayserispor, sol beke Lionel Carole ve sağ açığa Erzurum'dan Emrah Başsan hamleleri yaptı. Trabzonspor'la yollarını ayıran İranlı stoper Majid Hosseini de Kayseri ekibine imza atmıştı. Alanyaspor orta saha Onur Bulut ile 26 yaşındaki sol açık Gökhan Sazdağı ise şu ana kadar ki diğer transferler...

Forvet hattından Muğdat Çelik, Wilfried Kanga ve Anton Maglica da ayrılan diğer isimler oldu.

Aaron Lennon: Çocuğum oldu, Kayseri'ye dönmek istemiyorum ile ilgili etiketler Kayserispor aaron lennon Denis Alibec Pedro Henrique
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.