Kayserispor'dan ayrılan İngiliz futbolcu Aaron Lennon Burnley'e geri döndü

Kayserispor'un bu yaz sözleşmesinin karşılık olarak feshettiği İngiliz futbolcu Aaron Lennon, eski takımı Burnley'e döndü ve dün gece Newscastle United'ı eledikleri Lig Kupası maçında forma giydi. 34 yaşındaki futbolcu, "Dürüst olmak gerekirse en başta ayrılmak istemedim ama artık her şey bitti. Türkiye'de harika bir deneyimdi ama geri dönmek için can atıyorum" dedi.

Kayserispor yönetimine "Çocuğum oldu, Kayseri'ye dönmek istemiyorum" mesajı göndererek takımdan ayrılan İngiliz futbolcu Aaron Lennon, Premier League ekiplerinden Burnley'e transfer oldu.

Sarı-Kırmızılı ekibe geçen yaz Burnley'den transfer edilen 34 yaşındaki futbolcu eski kulübüne geri dönmüş oldu. 21 kez İngiltere Milli Takımı formasını giyen Lennon, 2018 yazında Burnley kulübüne Everton'dan transfer edilmişti.

İngiliz kulübünün sitesine konuşan Lennon, "Dürüst olmak gerekirse en başta ayrılmak istemedim ama artık her şey bitti. Türkiye'de harika bir deneyimdi ama geri dönmek için can atıyorum" dedi.

BURNLEY BU SEZON DÜŞER Mİ?

Transfer dönemlerinde pek transfer yapmamasıyla nam salan Burnley, bu sezon da kadrosunu büyük ölçüde koruda. Yalnızda yedek stoper transfer eden Sean Dyche'ın takımı Premier League'e de 2'de 0'la başladı. 

Dün gece oynanan Lig Kupası maçında Newcastle United'ı deplasmanda elemeyi başardılar. Futbol kamuoyu Burnley'nin bu sezon düşmesine büyük ihtimak veriyor. Ama onlar klasik 4-4-2 oynayan tam bir disiplin takımı olarak bu sezon da dünyanın en çok izlenen liginin en az izlenen takımı olarak yola devam ediyor.

Kayserispor'dan ayrılan İngiliz futbolcu Aaron Lennon Burnley'e geri döndü

"BİR TANE ADAM GİBİ ADAM İSTİYORUM"

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Altay maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, "3-5 kişinin gitmesi gerekiyor. 1 tane adam gibi adam istiyorum" dedi.

"Doğan gibi, aynı zamanda kendi çocuklarımızdan oyuncu geliştirmek zorundayız. 3-5 kişinin gitmesi gerekiyor. Böyle bir yabancı kadrosuyla kulübün ekonomik anlamda mücadele etmesi kolay değil. Biraz önce dediğim gibi bilindik oyuncu almamız gerekiyor. Macera hem beni zora sokar hem kulübü zora sokar."

Sakatlıkları bulunan Kemen, Gavranovic ve Fernandes'in sorulması üzerine deneyimli teknik direktör, "Hepsi sakat. Dolayısıyla takım idmanında yer almıyorlar. Birkaçı ısınma bölümünde yer alıyor, o kadar. Kadromuz fazla, çok yabancı oyuncumuz var. Doğan gibi, aynı zamanda kendi çocuklarımızdan oyuncu geliştirmek zorundayız. 3-5 kişinin gitmesi gerekiyor. Böyle bir yabancı kadrosuyla kulübün ekonomik anlamda mücadele etmesi kolay değil. Biraz önce dediğim gibi bilindik oyuncu almamız gerekiyor. Macera hem beni zora sokar hem kulübü zora sokar. Başkanımız ve yönetim kurulu ile konuşuyoruz. Ben yönetime 'bu futbolcuyu istiyorum' dedim. diğerleri bizim için soru işareti olur. Menajerler oyuncu öneriyor, bakıyorum; 3 sene oynanmamış. Arabistan'a gitmiş, 3 ameliyat geçirmiş. Böyle oyuncular alamayız. Taraftara ve şehre bunun hesabını veremeyiz. Bir tane adam gibi adam istiyorum. Onu alsınlar sonra bize hesabını sorsunlar." yanıtını verdi.

Kayserispor'dan ayrılan İngiliz futbolcu Aaron Lennon Burnley'e geri döndü ile ilgili etiketler Kayserispor Burnley aaron lennon premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.