Aaron Boupendza gol makinesi çıktı

Hatayspor'un sezon başında Fransa'nın Bordeaux takımından 300 bin euro bonservisle transfer ettiği Aaron Boupendza, gol makinesi çıktı. 24 yaşındaki santrfor, 15 maçta 12 gole ulaşırken, bu gollerin 9'u son 4 maçta geldi. Bordo-Beyazlılar, Gabonlu yıldızın sözleşmesini revize etmek istiyor.

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza, gollerine devam ediyor. Süper Lig'in 18. haftasında lider Beşiktaş'ı ağırlayan Akdeniz ekibinde Gabon golcü bu maçı da boş geçmedi. 

15 maçta 12 gole ulaşan 24 yaşındaki santrfor, bu gollerin 9'unu son 4 maçta attı. Bordo-Beyazlılar'ın 15. haftada deplasmanda Antalyaspor'u 0-6 mağlup ettiği maçla adından söz ettiren Boupendza, 16 .haftada Konyaspor'a 2 gol, 17. haftada da Gençlerbirliği'ne 1 gol atmıştı. Beşiktaş maçının ilk 23 dakikasına 2 gol sığdıran gol makinesi, ne kadar isabetli bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sezon başında Fransa'nın Bordeaux takımından 300 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Boupendza, teknik direktör Ömer Erdoğan tarafınan ilk haftalarda sonradan oyuna alınıyordu.

İLK GOLÜNÜ RİZE'YE ATMIŞTI

12. haftada 3-1 kazanılan Fatih Karagümrük maçının son 30 dakikasında oyuna alınan ve maçı 2 golle tamamlayan yıldız futbolcu, ilk golünü ise 9. haftada oynanan ve 2-2 berabere biten Çaykur Rizespor maçında atmıştı. Gabounlu golcü o maçta da son 19 dakika kala oyuna girmişti.

13. haftadaki Göztepe maçında Mame Briam Diouf'un yokluğunda ilk kez 11'de sahaya çıkan Aaron Boupendza, formayı bir daha sırtından çıkarmadı.

Son haftaların çok konuşulan ismi, geçen sezonu Portekiz 2. Ligi'nde Feirense formasıyla kiralık geçirmişti. Portekiz macerasını 9 maçta gol atamadan tamamlayan Boupendza, Fransız ekibi Bordeaux'a geri dönmüş ve yazın Hatayspor'a 300 bin euroya satılmıştı. 

Gabon Milli Takımı formasını 15 kez giyen ve ülkesi adına 3 kez gol sevinci yaşayan 24 yaşındaki santrfor, 2017 yazında transfer olduğu Bordeaux tarafından son 4 sezondur hep başka takımlara kiralandı. Gol makinesinin güncel piyasa değeri 450 bin euro ancak Hataysporlu idareciler 1+1 yıllık sözleşme imzaladıkları futbolcunun mevcut sözleşmesini revize etmek için çoktan harekete geçti.

Aaron Boupendza gol makinesi çıktı ile ilgili etiketler Hatayspor Beşiktaş Aaron Boupendza gabon
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.