Aaron Boupendza Beşiktaş yolunda... Siyah-Beyazlı yönetim transfer için harekete geçti

Süper Lig'de 25. hafta itibariyle lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kalan ve tek hedefi Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ve lig ikinciliği olan Beşiktaş, Gedson Fernandes transferinin ardından gözünü Boupendza'ya dikti. Bu yaz 4.2 milyon euro bonservisle Katar Yıldızlar Ligi ekibi Al Arabi'ye satılan Boupendza, Süper Lig'e geri dönebilir.

Aaron Bounpendza, Beşiktaş'a mı geliyor... Siyah-Beyazlı yönetim, Süper Lig'de geçen sezon gol kralı olan Gabonlu santrforun peşine düştü.

NTV'nin haberine göre; gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın golcü listesindeki ilk isim Aaron Boupendza.

Bu sezon Süper Lig'de 25. hafta itibariyle lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde kalan ve tek hedefi Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ve lig ikinciliği olan Beşiktaş, Gedson Fernandes transferinin ardından gözünü Boupendza'ya dikti. 

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK 

25 yaşındaki santrfor, Hatayspor formasıyla 38 maçta 22 gol atarak adından söz ettirmişti. Bu yaz 4.2 milyon euro bonservisle Katar Yıldızlar Ligi ekibi Al Arabi'ye satılan Boupendza, Süper Lig'e geri dönebilir.

Beşiktaş yönetimi, ilk olarak Katar ekibi anlaşmaya çalışacak. Gabonlu forveti satın alma opsiyonu ile kiralama seçeneğini de değerlendiren siyah beyazlılar, transferi 1 ay içinde tamamlamak istiyor.

Katar ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Gabonlu forvet, bu sezon 15 maçta 7 gol attı, 1 asist yaptı.

Aaron Boupendza Beşiktaş yolunda... Siyah-Beyazlı yönetim transfer için harekete geçti

Aaron Boupendza Beşiktaş yolunda... Siyah-Beyazlı yönetim transfer için harekete geçti ile ilgili etiketler Beşiktaş Hatayspor Aaron Boupendza Al Arabi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.