A Milli Takım’dan büyük adım... Cebelitarık’ı 6-0’la geçen Ay-Yıldızlılar yolu yarıladı

2022 Dünya Kupası G Grubu maçında Türkiye, sahasında Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti. Bu sonuçla A Milli Takım, Letonya ile berabere kalan Norveç'le puanları eşitledi ve averajla 2. sıraya yerleşti. Play-off biletini almak için büyük avantaj yakalayan Ay-Yıldızlılar grubun son maçında Karadağ'la karşılaşacak. Norveç ise Hollanda deplasmanına gidecek.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda konuk ettiği Cebelitarık’ı Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (2), Merih Demiral, Serdar Dursun ve Mert Müldür’ün golleriyle 6-0 mağlup ederken son maçlar öncesinde hem moral kazandı hem de Norveç’in Letonya karşısında puan kaybetmesiyle grupta 2. sıraya yükseldi.

AVERAJLA NORVEÇ'İ GERİDE BIRAKTIK

Bu sonuçla gruptaki puanını 18’e yükselten A Milli Takım, 4 olan averajını da 10’a çıkarmayı başardı ve averaj farkında Norveç’i 1 golle geride bırakmayı başardı. Salı günü Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan milliler, Hollanda’nın Norveç’i ağırlayacağı son haftada kazanarak gruptan çıkmanın hesaplarını yapıyor.

A Milli Takım’dan büyük adım... Cebelitarık’ı 6-0’la geçen Ay-Yıldızlılar yolu yarıladı ile ilgili etiketler A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.