A Milli Takım'da Ünal Karaman sesleri! Sosyal medya, Türkiye'ye 'bu milli ruh gerekli' sözleriyle çalkalanıyor...

Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasının ardından herhangi bir takım çalıştırmayan Ünal Karaman'ın adı A Milli Futbol Takımı için anılıyor. Ay-yıldızlıların Faroe Adaları'na 2-1 yenilgisinden sonra Stefan Kuntz'a tepkiler arka arkaya gelirken; futbolseverler, Alman teknik direktörün koltukta bir dakika daha oturmamasını istiyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ise milliyetçi duruşuyla tanınan Ünal Karaman'ın takımın başına geçmesi isteniyor.

Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen A Milli Takım'ın grubun son maçında da Faroe Adaları karşı mağlup olması kıyameti kopardı.

SOSYAL MEDYA'DA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Uluslar C Ligi'nde Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldıktan sonra grubunu lider bitirmeyi garantileyen A Milli Takım, gösterdiği performansla büyük eleştiri almıştı. Ay-Yıldızlı ekibin Faroe Adaları karşısındaki oyunu da futbolseverleri adeta çıldırttı. 

A Milli Takım'da Ünal Karaman sesleri! Sosyal medya, Türkiye'ye 'bu milli ruh gerekli' sözleriyle çalkalanıyor...

STEFAN KUNTZ İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Faroe Adaları karşısında adeta yıkım yaşanırken, kadro değeri ve UEFA sıralamaları baz alındığında çok altımızda olan 2 takımdan 5 gol yememiz sonrası Stefan Kuntz istifaya çağrıldı.

A Milli Takım'da Ünal Karaman sesleri! Sosyal medya, Türkiye'ye 'bu milli ruh gerekli' sözleriyle çalkalanıyor... - Resim : 2

ÖZLENEN MİLLİ RUH, TÜRKİYE SEVDALISI ÜNAL KARAMAN

Sosyal medyada Alman hocayı istifaya çağıran futbolseverler, şu anda boşta olan Ünal Karaman'ın A Milli Takım'ın yeni hocası olması yönünde TFF'ye çağrılar yapıldı. Ay-yıldızlılara, milliyetçi tavrı ve duruşuyla yeni bir ruh katacağı ve bu hava eşliğinde millilerin yeniden ayağa kalkacağı yönünde bir görüş birliği şimdiden oluşmuş durumda.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

A Milli Takım'da Ünal Karaman sesleri! Sosyal medya, Türkiye'ye 'bu milli ruh gerekli' sözleriyle çalkalanıyor... ile ilgili etiketler Ünal Karaman Türkiye A milli futbol takımı teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.