"Zamansız düğün" sonrası Kenan Karaman da korona oldu

Fortuna Düsseldorf kulübü Kenan Karaman'ın testinin pozitif çıktığını açıkladı ve A Milli Takım kampında koronavirüs kapan futbolcu sayısı 10'a yükseldi.. Her şey İrfan Can Kahveci'nin "zamansız düğün"üyle başlamıştı...

A Milli Takım'daki koronavirüs skandalı büyüyor... Son olarak Kenan Karaman'ın testinin pozitif çıkmasıyla milli takım kampında koronavirüs kapan futbolcu sayısı 10'a yükseldi.

Almanya'nın Fortuna Düsseldorf kulübünde forma giyen Şenol Güneş'in prensi Kenan'ın kulübünden yapılan açıklamada, milli takımdan döndükten sonra uygulanan PCR testin pozitif çıktığı belirtildi.

Açıklamada, Kenan Karaman'ın evinde karantinaya alındığı ve Fortuna Düsseldorf'un pazar günü Darmstadt 98'e karşı oynanacağı karşılaşmada forma giymeyeceği aktarıldı.

A Milli Takım'da koronavirüs skandalı İrfan Can Kahveci'nin "zamansız" düğünüyle başlamıştı. Düğünde yaşanan bulaş vakalarının ardından testler pozitif çıkmaya başladı. Önce Cenk Tosun, Dorukhan Toköz, Kaan Ayhan ve Emre Kılınç kamptan ayrıldı. Bu isimlerin korona olduğu ortaya çıktı.

Ardından Galatasaray kulübü Taylan Antalyalı'nın Covid-19 olduğunu açıkladı. Dün Juventus kulübü Merih Demiral'ın testinin pozitif çıktığını duyurdu. Daha önce de Nazım Sangare ve Zeki Çelik koronavirüse yakalanmıştı.

Düğündeki sorumsuzluğa tepki gösteren Cenk Tosun, "Ben her şeyime dikkat ediyorum, düşüncesiz insanlar milli takım kampına virüs taşıyor" diyerek olay çıkarmıştı.

"Zamansız düğün" sonrası Kenan Karaman da korona oldu ile ilgili etiketler Kenan Karaman A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.