A Milli Takım'da kele için karar verildi!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda yarın Ermenistan'a konuk olacak A Milli Takım'da, teknik direktör Stefan Kuntz'un kaleyi Uğurcan Çakır'a emanet edeceği ileri sürüldü.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Ay Yıldızlı takımda bu müsabaka öncesi en çok merak edilen konulardan birisi de kaleyi kimin koruyacağıydı. Teknik Direktör Stefan Kuntz'un bu konuda kararını verdiği öğrenildi.

"ERMENİSTAN MAÇINDA KALE UĞURCAN ÇAKIR'IN"

Sabah'ın haberine göre; aday kadroda yer alan Mert Günok, Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır arasından tercihini yapan Alman teknik adamın, Uğurcan'da karar kıldığı iddia edildi.

STEFAN KUNTZ, MERT GÜNOK'TAN DA MEMNUN

Uzun bir aradan sonra yeniden A Milli Takım aday kadrosuna seçilen Mert Günok'un da performansından memnun olan Kuntz'un buna rağmen önceki maçlarda genellikle "1 numara" olarak tercih ettiği Uğurcan Çakır'dan vazgeçemediği belirtildi.

KALEDE İSTİKRAR HEDEFİ

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergilese de son dönemde tekrar eski formuna kavuşan Uğurcan ile Milli Takım'da kaleci istikrarı yakalamak isteyen Alman hoca, 26 yaşındaki file bekçisini bir adım önde tutuyor.

A Milli Takım'da kele için karar verildi! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.