A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, soyunma odasına girmeyi yasakladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, devre arasında ve maçların ardından yöneticilerin soyunma odasına girmemesini rica etti. Hamit Altıntop da bu kararı destekleyerek Letonya maçından sonra soyunma odasına gitmedi. Şenol Güneş döneminde TFF yöneticileri ve siyasetçiler tebrik için ziyarette bulunuyordu.

90+8'deki penaltı golüyle Letonya'yı mağlup eden A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası umutlarını son 2 maça taşıdı... Ay-Yıldızlılar'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, maçın son anlarından ekranlara yansıyan gözyaşlarıyla gündeme gelmişti. Alman çalıştırıcının dikkat çekici bir karar aldırdığı ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre; A Milli Takım'ın soyunma odasına bundan sonra devre arasında ve maçların ardından hiç kimse girmeyecek.

HAMİT ALTINTOP KARARI DESTEKLEDİ 

Bu konuda yönetimden talepte bulunan Kuntz’un, "Soyunma odası bizim mahremimiz ve öyle kalmalı" dediği aktarıldı. TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop'un bu karar doğrultusunda, Letonya maçının ardından soyunma odasına gitmediği belirlendi. Altıntop’un da kararı desteklediği kaydedildi.

MENTAL KAZANIMLAR...

Stefan Kuntz, Letonya zaferinin ardından "Rakiplerimiz de kazandı. Kalan iki maçta şansımızı nasıl görüyorsunuz?" sorusuna, "Bugünkü galibiyet bize bir şeyler öğretebilir ama hiçbir şeyin garantisi yok. Bazı galibiyetlerin sonucunda elde edilen mental kazanımlar sizi belirli noktalarda öne çıkartır, bu da onlardan birisidir diye düşünüyorum" demişti.

Galibiyetin Almanya'daki Türkleri de çok mutlu ettiğini aktaran Alman teknik adam, "Yalnızca Türkiye'deki insanların değil, Almanya'da yaşadığım bölgedeki Türk taraftarların konvoylar oluşturarak galibiyeti kutladıklarını öğrendim. Takımımın mücadeleyi bırakmamasından büyük mutluluk duydum. Türk halkıyla milli takım arasındaki ilişkinin sıcaklaşmasına sebep olacak galibiyet olduğunu söyleyebiliriz ama teknik anlamda devam eden mücadelemizde yalnızca bir üç puan daha fazlası değil" şeklinde konuşmuştu.

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR: "İŞİMİZ ÇOK ZOR"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Letonya deplasmanında elde edilen kritik galibiyetle gelecek için umutlandıklarını söyledi.

"Ülke olarak sevindik, çok mutlu olduk. Hem gruptaki iddiamızı devam ettirdiğimiz hem de Türkiye’ye son dakikada böyle bir sevinç yaşattığımız için mutluyuz. Ancak bu galibiyete rağmen gruptaki işimiz çok zor, bunun da elbette farkındayız. Hollanda’nın dört puan gerisindeyiz, Norveç’le de aramızda iki puan fark var. Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz."

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, soyunma odasına girmeyi yasakladı ile ilgili etiketler Hamit Altıntop A Milli Takım Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.