A Milli Futbol Takım'ımızın aday kadrosunda değişiklik! 2 yeni oyuncu dahil edildi...

Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takım'ın kadrosunda değişiklik yaşandı. Borussia Dortmund'un forması giyen Salih Özcan'ın sakatlığı nedeniyle kadroda çıkartıldığı belirtildi. Özcan'ın yerine kadroya İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'nin dahil olduğu ifade edildi..

Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takım'ın kadrosunda değişiklik yaşandı.

TFF'den yapılan açıklamada Borussia Dortmudn forması giyen Salih Özcan'ın sakatlığı nedeniyle kadroda çıkartıldığı belirtildi. Özcan'ın yerine kadroya İsmail Yüksek ve Tolga Ciğerci'nin dahil olduğu ifade edildi.

A Milli Futbol Takım'ımızın aday kadrosunda değişiklik! 2 yeni oyuncu dahil edildi...

TFF'NİN AÇIKLAMASI:

"UEFA Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmalar için bugünden itibaren TFF'nin Riva'daki tesislerinde toplanmaya başlayan A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Takımı Borussia Dortmund'un Schalke 04 ile oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerde ayağında kemik ödemi saptanan Salih Özcan aday kadrodan çıkarılırken, Ankaragücü'nden Tolga Ciğerci ve Fenerbahçe'den İsmail Yüksek, A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi."

AY-YILDIZLILARIN ADAY KADROSUNDA, HANGİ İSİMLER YER ALIYORDU

Kaleciler: Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Doğan Alemdar (Rennes)

Savunma: Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Zeki Çelik (Roma), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta saha-forvet: Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Serdar Gürler (Medipol Başakşehir), Enes Ünal (Getafe), Halil Dervişoğlu (Burnley)

A Milli Futbol Takım'ımızın aday kadrosunda değişiklik! 2 yeni oyuncu dahil edildi... - Resim : 2

MİLLİLERİN PROGRAMI

Hazırlıklarını Riva'da sürdürecek milli takımda teknik direktör Stefan Kuntz ile bir futbolcu, 21 Eylül saat 15.45'te Lüksemburg karşılaşması öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek ve maç öncesindeki resmi idman da aynı gün saat 16.30'da yapılacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadında 22 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te Lüksemburg ile karşılaşacak milliler, 25 Eylül'deki Faroe Adaları ile deplasmanda yapacağı maç için 23 Eylül Cuma günü saat 15.00'te Danimarka'nın Billund kentine, buradan da TSİ 19.20'de Faroe Adaları'nın başkenti Torshavn'a hareket edecek.

Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncu, 24 Eylül'de TSİ 19.30'da Faroe Adaları müsabakası öncesinde Torsvollur Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek ve resmi antrenmanını aynı tesiste TSİ 20.00'de gerçekleştirecek.

Türkiye, C Ligi 1. Grup'taki son maçında Faroe Adaları ile 25 Eylül'de TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek.

A Milli Futbol Takım'ımızın aday kadrosunda değişiklik! 2 yeni oyuncu dahil edildi... ile ilgili etiketler A milli futbol takımı A Milli Takım Uluslar Ligi Karoda değişiklik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.