A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz Hırvatistan mağlubiyeti sonrası konuştu: Derslerimizi çıkarmak için çalışacağız...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz Hırvatistan yenilgisi sonrası; "Maçtan sonraki durumumuzu iyiye çevirmek için konuşacağız ve derslerimizi çıkarmak için çalışacağız." dedi.

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri'nde Bursa'da ağırladığı Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. 

A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Stefan Kuntz maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"İLK TEMASTA ZAYIF KALIYORUZ"

Stefan Kuntz açıklamasında; "Skordan memnun değilim. İlk devrede takımımız taktiksel beklentilerimizi kesinlikle iyi uyguladı. İlk devre 3-4 tane net gol fırsatımız vardı. Ayakları iyi olan Hırvat oyunculara doğru baskı yaptık ve 7-8 tane ciddi hataya zorladık. Sıcağı sıcağına farkı özetlemeye çalışırsak; rakibimiz ile bizim aramızdaki en büyük fark, topla oynadığımız ilk temas. Stanisic, ilk temasta çok farklı topu oyuna sokuyor. Biz orada eksik kalıyoruz. Burada kendimizi geliştirmemiz gerekiyor." dedi. 

"BİZ HEP BİR SÜREÇTEN BAHSEDİYORUZ"

Milli Takım teknik direktörü açıklamasının devamında; "Biz hep bir süreçten bahsediyoruz. Bu süreçte genç oyunculara, böyle zor bir maçta ve zor bir rakibe karşı süre vermemiz önemliydi. Önemli olan genç oyuncular, bu süreyi aldığında elde edecekleri tecrübeyi idmanda veya bizim anlattığımız ile kazanamazlar. Bunu sahada öğrenmeleri gerekiyor. Maçtan sonraki bu zor durumu karşı dersler çıkarmak için çalışacağız." sözlerini sarfetti. 

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Oyundan erken çıkmak zorunda kalan Hakan için konuşan Kuntz; "Hakan Çalhanoğlu, kasığından bir zorlanma yaşadı. Ne kadar ciddi olduğunu MR'dan sonra öğreneceğiz." açıklamasında bulundu. 

Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic, A Milli Takımımız karşısında kazandıkları maçın ardından "Türk taraftarlara Modric'e olan saygılarından dolayı teşekkür ederim " dedi.

Hırvatistan, EURO 2024 Elemeleri 2. maçında A Milli Takımımız'ı 2-0 mağlup etti. 

Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Zlatko Dalic'de maçın ardından açıklamalarda bulundu...

Zlatko Dalic açıklamasında; "İlk 20 dakika bazı hatalar yaptık. İki tane şansımız oldu, iki gol atmış olduk. Takıma teşekkür ediyorum. Türk Milli Takımı'nı tebrik ediyorum, muazzam bir mücadele verdiler." dedi. 

Türk taraftarları öven Dalic; "Modric'e katmış olduğu değerli oyunu için ve taraftarlara da Modric'e saygısından dolayı teşekkür ediyorum. Türk halkı bizi çok iyi karşıladı. Herkese çok teşekkür ediyorum." sözlerini sarfetti. 

 

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz Hırvatistan mağlubiyeti sonrası konuştu: Derslerimizi çıkarmak için çalışacağız... ile ilgili etiketler Türkiye Hırvatistan A milli futbol takımı Euro 2024 Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.