A Milli Futbol takımı iki özel maça çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol takımının Macaristan ve Avusturya ile özel maç oynayacağını açıkladı. Peki A Milli takımın hazırlık maçları ne zaman? Detaylar haberimizde...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol takımının EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Mart ayında Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda özel maç oynayacağını duyurdu.

TÜRKİYE'NİN HAZIRLIK MAÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Budapeşte'de yer alan Puskas Arena'da Macaristan ile 22 Mart Cuma günü oynayacak Ay-yıldızlılar, 26 Mart Salı günü ise Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile mücadele edecek.

Avusturya - Türkiye karşılaşması TSİ 22.45'te başlayacak, Macaristan - Türkiye müsabakasının başlama saati ise daha sonra duyurulacak.

MACARİSTAN'IN EURO 2024 GRUBU

Teknik direktörlüğünü 2018 yılından itibaren İtalyan teknik adam Marco Rossi'nin üstlendiği Macaristan, EURO 2024 finallerinde Almanya, İskoçya ve İsviçre ile birlikte A Grubu'nda mücadele verecek.

AVUSTURYA'NIN EURO 2024 GRUBU

Alman teknik direktör Ralf Rangnick'in teknik direktörlüğünü yaptığı Avusturya ise EURO 2024 finallerinde Fransa, Hollanda ve play-off A yolundan gelecek üçüncü takımla beraber D Grubu'nda yer alıyor.

A Milli Futbol takımı iki özel maça çıkıyor! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı maç Avusturya Macaristan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.