A Milli Erkek Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Slovakya'ya set vermedi

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki dördüncü ve son maçında deplasmanda Slovakya'yı 3-0 mağlup etti. Filenin Efeleri bu sonuçla, Avrupa Altın Ligi’nde üst üste üçüncü kez namağlup dörtlü final etabına yükseldi. Milliler, Avrupa Altın Ligi dörtlü final müsabakalarını, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde Hırvatistan’da oynayacak.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi A Grubundaki son maçında Slovakya’yı deplasmanda 3-0 yenerek turnuvada 4’te 4 yaptı. Millilerde Adis 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken ona Bedirhan ve Mirza 10, Yasin 5, Emre ve Mert 4, Burak ve Arslan 2, Arda 1 sayıyla eşlik etti.

SLOVAKYA -TÜRKİYE

Salon: Arena Poprad
Hakemler: Tudor Pop (Romanya)- Igor Schimpl (Slovakya)

Slovakya: Pokopec, Zeman, Palgut, Firkal, Kovac, Mlynarcık, Panko (L), Turis (L) (Macuha, Scerba, Bartak, Smolej)
Türkiye: Mert, Arslan, Mirza, Bedirhan, Adis, Yasin, Volkan (L), (Arda, Beytullah (L), Efe)

Setler: 16-25, 19-25, 26-28
Süre: 82 dakika (26', 25', 31')

 

A Milli Erkek Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Slovakya'ya set vermedi

 

A Milli Erkek Voleybol Takımı, gruptaki son maçında Slovakya'ya set vermedi ile ilgili etiketler Slovakya A Milli Erkek Voleybol Takımı Avrupa Voleybol Konfederasyonu Avrupa Altın Ligi A Grubu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.