A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Büyük Britanya'yı farklı geçti

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ilk tur son maçında, A Milli Erkek Basketbol Takımımız, deplasmanda Büyük Britanya'yı 85-71 mağlup etti. A Milli Takımımız bu sonuçla grubunu ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükseldi.

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ilk tur son maçında, Ergin Ataman yönetimideki A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Büyük Britanya ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

GALİBİYETLE BERABER MİLLİLER 2.TURA YÜKSELDİ

Vertu Motors Arena'da oynanan ve mücadeleyi 12 Dev Adam, Büyük Britanya'yı 85-71 mağlup etti. A Milli Takımımız bu sonuçla grubunu ikinci sırada tamamlayarak 2. tura yükseldi.

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Büyük Britanya'yı farklı geçti

BÜYÜK BRİTANYA'YI DAHA ÖNCE MAĞLUP ETMİŞTİK

Ay-yıldızlı ekip daha önce grupta Büyük Britanya'yı 84-67 mağlup ederken, Yunanistan'a 72-71 ve 76-67'lik skorlarla yenilmişti.

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Büyük Britanya'yı farklı geçti - Resim : 2

İHRAÇ EDİLEN BELARUS'LA EŞLEŞMEYECEĞİZ

FIBA'nın daha önce aldığı karar gereği Belarus'un ihraç edildiği grubun ardından 12 Dev Adam, A Grubu'nu ilk üç sırada tamamlayan ekipler ile eşleşecek.

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Büyük Britanya'yı farklı geçti ile ilgili etiketler Türkiye Basketbol büyük britanya A Milli Erkek Basketbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.